Programe de Parizare.

jim
Posts: 7
Joined: Mon Jan 19, 2015 1:22 pm
Rang:

Re: Programe de Parizare.

Postby jim » Tue Aug 14, 2018 5:37 pm

Salut!
Problema mare nu e la creat aplicatia, Iuian ...sau cine s-a apucat de aplicatie, felicitari, sunt sigur ca tu vei reusi sa realizezi aplicatia, dar problema va fi cine se va ocupa ca baza de date sa fie actualizata la zi si la ce ne va ajuta asta.....Eu sincer as astepta FRGo sa-si faca o evidenta la zi cu privire la jucatorii legitimati et.c si tot de la Frgo as astepta sa vad daca impune vreo restrictie jucatorilor nelegitimati. Normal ar fi ca Frgo sa aiba o evidenta a membrilor publicata pe site( ar fi de ajuns doar nume, prenume, localitate si daca este jucator cu taxa platita la zi sau nu. Sunt multe federatii sportice ce au o astfel de evidenta.


jim
Posts: 7
Joined: Mon Jan 19, 2015 1:22 pm
Rang:

Re: Programe de Parizare.

Postby jim » Tue Aug 14, 2018 5:45 pm

OpenGotha exporta un html cu rezultatele concursului la final cat si dupa fiecare runda, cel putin facea asta acum 7-8 ani cand l-am folosit eu ultima oara. :) Sunt sigur ca nu au scos facilitatea asta, nu am verificat. Parca se putea exporta si in XML.

User avatar
Admin
Site Admin
Posts: 420
Joined: Sat Jan 17, 2015 6:30 pm
Rang: 1d

Re: Programe de Parizare.

Postby Admin » Tue Aug 14, 2018 11:07 pm

Am inteles care este problema. E cvasi-lipsa unei persoane de incredere care sa se ofere sa preia sarcina de a incasa taxa. Insa am inteles ca ar fi util pentru organizator daca ar putea vedea dintr-o privire cine e legitimat si cine nu. Si se poate. Sigur gasim o solutie sa fie si lista tinuta la zi. Eu cred ca e suficient doar sa vrem si sa discutam intre noi cei interesati si sigur o gasim. De fapt aici Dan Amira (care a venit cu ideea) ar putea sa ne lamureasca cel mai bine care sunt avantajele. Poate ideea de baza a fost transparenta.
Despre OpenGotha stiu ca exporta html si ca si publica rezultatele pe un site dar eu in ultimii 17 ani nu imi aduc aminte sa fi vazut ca a folosit-o cineva. Incerc sa reinventez roata vopsind un pic gardul si incercand sa fac mai facila operatiunea.
Eu o sa fac o pagina simpla pentru a facilita tinerea evidentei si revin cu link-ul cand e gata. Iar cand va aparea persoana care sa se ocupe o sa-i dau drepturile de acces. Efortul nu e unul asa de mare astfel incat sa astept mai intai un regulament legat de cei (ne)legitimati.
Iulian Lungu

User avatar
Admin
Site Admin
Posts: 420
Joined: Sat Jan 17, 2015 6:30 pm
Rang: 1d

Re: Programe de Parizare.

Postby Admin » Thu Aug 23, 2018 1:38 pm

Pagina pentru inregistrarea celor care au platit taxa ar putea arata in felul urmator:
https://gothandroid-d65c4.firebaseapp.com/members.html

Daca aveti pareri despre ce validari sau informatii ar trebui adaugate, scrieti-le in thread-ul asta. O sa mai pun niste conditii pentru campul de data sa fie introdus intr-un format standard si sa evit inregistrarile duplicat.

Aceasta situatie cu plati urmeaza sa fie folosita in OpenGotha pe android pentru a evidentia jucatorii cu plata la zi.

PS: pagina de la link-ul de mai sus nu se afiseaza corect pe mobil. N-am experienta necesara inca :)
Iulian Lungu

dr.Toma
Posts: 75
Joined: Mon Jan 19, 2015 6:16 pm
Location: Braila
Rang: 3d

Re: Programe de Parizare.

Postby dr.Toma » Fri Aug 24, 2018 2:22 pm

Iulian, efortul tau in acest sens este laudabil, doar ca as avea 2 observatii:

1. Arbitrii de la concursurile de GO utilizeaza de obicei un laptop, nu tel mobil, deci ar fi mai bine sa ne concentram pe asa ceva
2. Exista pagina cu lista taxelor platite de jucatorii de la noi, numai ca trebuie actualizata. Link https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... =266060873

In plus, poate ca ar trebui acordata ceva mai multa atentie si programului MacMahon al lui Gerlach, care are o serie de facilitati interesante. Personal, nu sunt chiar fan OpenGotha, desi in ultimele versiuni au reusit sa corecteze o serie de neajunsuri.

User avatar
Admin
Site Admin
Posts: 420
Joined: Sat Jan 17, 2015 6:30 pm
Rang: 1d

Re: Programe de Parizare.

Postby Admin » Mon Aug 27, 2018 5:25 pm

Multumesc de info Tomita.

Uitasem de document. Il voi introduce in baza de date si il voi completa cu PIN-ul din EGD.
Ideea pe care merg e sa folosim mai bine informatiile pe care le vehiculam. Dan Amira a venit cu ideea ca ar fi util pentru organizatori, sa poata vedea rapid cine a platit si cine nu taxa de membru printre cei inscrisi la un concurs. La OpenGotha fiind un proiect open, putem adauga functionalitati functie de nevoi si de pricepere. Cu MacMahon din pacate nu vad sa se poata acelasi lucru.
Initial m-am concentrat pe mobil dar ulterior am reconsiderat pozitia luand in considerare faptul ca tot laptop-ul va fi cel mai folosit instrument (viata bate filmul).

Daca tot veni vorba de neajunsurile OpenGotha, scrie te rog despre ele in thread-ul asta, sau trimite-mi un email.
Iulian Lungu


Return to “GO-ul si IT-ul/AI-ul”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron