Page 1 of 1

Lee Sedol urmeaza sa lanseze o versiune blockchain a jocului de Go

Posted: Sat Jul 14, 2018 11:02 am
by Admin
Numit GoBlock, acesta va functiona ca o liga profesionista globala in Coreea de Sud, Japonia si China.

In plus, Lee Sedol planuieste sa creeze un sistem de recompensare bine echilibrat astfel incat toti participantii sa castige.
Mai mult, GoBlock va avea si ligi de amatori si va furniza antrenori pentru pentru jucatorii amatori. Va exista si o forma de comercializare pentru partidele notate. Pentru a realiza acest lucru, GoBlock va emite token-uri pentru a sustine ligile, jucatorii de Go si partidele notate.

"Crearea unui ecosistem de joc descentralizat pentru Go este una dintre misiunile cheie ale proiectului", a declarat Lee Sedol.

Mai multe detalii

Re: Lee Sedol urmeaza sa lanseze o versiune blockchain a jocului de Go

Posted: Sun Jul 15, 2018 3:57 pm
by Dan.A
Din cate imi amintesc a mai incercat sa faca un proiect similar (nu foarte dar similar) in trecut. A facut si un concurs de promovare.

Sper ca de data asta sa-i iasa mai bine.

Apropo , poate sa-mi explice si mie cineva ce este "blockchain" sau sa ma indrume la un link ok , ca tot ce gasesc sunt explicatii complicate.

Re: Lee Sedol urmeaza sa lanseze o versiune blockchain a jocului de Go

Posted: Mon Jul 16, 2018 7:59 am
by MihaiL
Dan.A wrote: Apropo , poate sa-mi explice si mie cineva ce este "blockchain" sau sa ma indrume la un link ok , ca tot ce gasesc sunt explicatii complicate.


Inseamna ca suntem doi... :D

Re: Lee Sedol urmeaza sa lanseze o versiune blockchain a jocului de Go

Posted: Mon Jul 16, 2018 12:53 pm
by Admin
Nu ma numar nici eu printre cunoscatorii fenomenului dar articolul asta pare sa fie un bun inceput: https://steemit.com/not/@bogdan95/ce-este-blockchain

As sumariza spunand ca blockchain ar transparentiza tot fluxul de bani in sistem facand imposibil accesul la "resursele" sistemului fara a plati.