Sedinta Biroului Federal

Informeaza comunitatea despre evenimente si alte lucruri de interes general, altele decat concursuri
Mihaela
Posts: 49
Joined: Tue Jan 20, 2015 12:16 am
Rang: 5k

Sedinta Biroului Federal

Postby Mihaela » Sun Aug 28, 2016 10:55 am

Sedinta biroului federal a avut loc in data de 19 august 2016 si s-a tinut in Vatra Dornei.

Au participat: Sorin Sora, George Bordea, Catalin Taranu, Vasi Bunea, Codrin Vasiloanca, George Chirila, Dan Iugulescu si Iulian Toma, iar Marius Ion, Viorel Arsinoaia si Viorel Ichim au asistat in calitate de observatori.

S-a stat mult, foarte mult la sedinta dar pentru ca au avut la dispozitie doar o zi pentru aceste discutii, cateva aspecte au ramas nefinalizate. Astfel, nu s-a ajuns la un rezultat concret in privinta situatiei arbitrilor, iar fixarea calendarului competitional pentru 2017 a fost amanata.

In prima parte s-au luat decizii cu privire la premierea sportivilor care au participat la ultimele competitii.

Urmatorul topic mare – juniorii. Au avut loc discutii lungi despre regulamentul folosit la competitiile de juniori, unde Dan Iugulescu va reveni cu o forma finala a acestuia. Vom posta mai multe detalii imediat ce va fi finalizat.

Cu privire la participarea juniorilor in mai multe grupe de varsta, s-a decis ca acestia nu vor avea drept de inscriere decat in grupa aferenta categoriei lor de varsta.

S-a propus (si aici vom reveni cu detalii de indata ce le vom afla) organizarea unui concurs de juniori la Baile Felix in luna aprilie.

Avand in vedere activitatea sportiva din ultima perioada, toti membrii Biroului Federal au propus initierea unei serii de turnee cu scopul de a revitaliza comunitatea de Go. Se va incepe in forta in februarie 2017 in acelasi loc in care s-a luat decizia: Vatra Dornei.

Au fost aduse in discutie obiectii cu privire la folosirea sistemului McMahon in competitiile de juniori, insa membrii Biroului au votat pentru pastrarea acestuia.

Pentru viitoarele concursuri de Perechi s-a votat pastrarea regulamentului intocmit de catre Adelina Sora si Laura Avram, la care se vor face amendamente ulterior, daca va fi cazul, impreuna cu membrii Biroului. Regulamentul si punctajul obtinut de fiecare echipa pana in prezent le puteti gasi aici https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing şi aici https://docs.google.com/document/d/1v5h ... sp=sharing.

Biroul Federal a decis ca sarcina de a informa comunitatea de Go cu privirile la activitatea Federatiei Romane sa revina unei echipe de fete (Laura Avram, Mihaela Taranu si Adelina Sora).


User avatar
Dan.A
Posts: 488
Joined: Mon Jan 19, 2015 12:58 pm
Location: Bucuresti
Rang: 3Kyu

Re: Sedinta Biroului Federal

Postby Dan.A » Tue Aug 30, 2016 2:14 pm

Am si eu o intrebare scurta de regulment, deoarece inca nu a fost publicat noul regulament cu modificarile necesare.
Deoarece incep etapele de Cupa si "pe surse" am inteles ca sa modificat regulamentul la acest concurs as vrea sa stiu si eu ce e diferit fata de regulmentul trecut.

1) Prioritar ar fi, deoarece in weekendul asta se desfasoara semifinala, daca se mai organizeaza etape de calificari si in alte locatii, sau asta e singura.
Deoarece in acest caz trebuie anuntati jucatorii ca nu vor mai avea alta posibilotate de calificare in finala.
"There are times when the only choices you have left are the bad ones."

dr.Toma
Posts: 55
Joined: Mon Jan 19, 2015 6:16 pm
Location: Braila
Rang: 3d

Re: Sedinta Biroului Federal

Postby dr.Toma » Tue Aug 30, 2016 7:36 pm

Din ce am inteles, semifinala se face pt cei intre 1-10k (de cei mai "mici" nu stiu ce sa spun...) iar in finala pot participa jucatorii de nivel dan, plus cei calificati din semifinale.

Vor fi 3 semifinale, le vedeti la http://brailago.ro/nou/?page_id=51 doua in 3-4 sept si una la Braila in 10 sept. Deci, jucatorii care NU se califica pe 3-4 sept pot sa mai incerce la Braila, saptamana urmatoare.

Finala va fi la Craiova, 23-25 sept si sper sa ajunga mai multi jucatori ca data trecuta.


Return to “Anunturi”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron