Rezultate GO 2017

dr.Toma
Posts: 75
Joined: Mon Jan 19, 2015 6:16 pm
Location: Braila
Rang: 3d

Rezultate GO 2017

Postby dr.Toma » Thu Mar 08, 2018 9:50 pm

Salutare, ca urmare a sedintei de birou de la Vatra Dornei, am stabilit ca eu sa ma ocup anul acesta de alcatuirea unui clasament care sa reflecte rezultatele interne si externe ale jucatorilor de GO si al cluburilor la care ei sunt legitimati pe anul 2017. Ar fi bine sa se stie ca asta nu este un moft, ci reprezinta chiar o forma de a vedea realizarile sportive din anul respectiv si chiar o ratiune de a exista a federatiei.

Ar fi bine ca acest clasament sa fie realizat anual, si ar fi si mai bine ca de acest clasament sa se ocupe altcineva decat seful comisiei de arbitri...

Atasez un link pentru tabelul cu rezultatele din 2017, interne si externe. LIPSESC REZULTATELE DE LA CAMPIONATUL EUROPEAN DIN GERMANIA SI CELE DE LA EUROPENELE de ECHIPE, pe care NU le-am gasit cam pe nicaieri. Rog pe cei care reusesc sa le gaseasca sa mi le comunice, pentru a putea completa datele din tabel. La fel, daca sunt niscaiva neconcordante, mai ales la cluburi, de ex, va rog sa mi le comunicati.

Zilele urmatoare voi mai adauga o pagina cu criteriile de punctaj (in esenta, se bazeaza pe criteriile MTS, care iau in calcul primele 3 locuri la campionatele interne si primele 6 locuri pt cele externe, cu niste corectii pt categoriile de juniori si pt sporturile olimpice vs neolimpice). Evident, imediat ce voi avea si rezultatele lipsa, voi adauga si clasamentele.

Incercand sa fac aceste clasamente, am ramas neplacut surprins de faptul ca a trebuit sa caut mult prea mult rezultatele de la aceste concursuri. Evident, am cautat in EGD, mai ales ca multe din aceste concursuri au fost trimise chiar de mine, dar rezultatele de la perechi, de ex, sau cele de la campionatele europene de seniori si de la echipe NU mi-au aparut in cale. Pe langa rugamintea de a primi ajutor in acest aspect, as propoune ca aceste rezultate de la concursuri sa fie postate undeva (preferabil pe pag FRGO si pe acest forum) pe masura ce se joaca aceste copncursuri si se omologheaza rezultatatele. Chiar ne este rusine cu ceea ce facem? Sper ca nu, chiar NU avem motive...

Era sa uit sa pun link-ul:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... edit#gid=0


dr.Toma
Posts: 75
Joined: Mon Jan 19, 2015 6:16 pm
Location: Braila
Rang: 3d

Re: Rezultate GO 2017

Postby dr.Toma » Tue Mar 13, 2018 6:06 pm

Am mai actualizat lista de care v-am spus, desi inca NU am toate rezultatele externe... A aparut a doua pagina la document, cu principiile de punctaj (preluate de la MTS, ca sa fie clar) si aplicate la lista cu rezultate. Link-ul este acelasi.

dr.Toma
Posts: 75
Joined: Mon Jan 19, 2015 6:16 pm
Location: Braila
Rang: 3d

Re: Rezultate GO 2017

Postby dr.Toma » Tue Mar 27, 2018 7:15 pm

Readuc in atentie acest clasament, unde sper ca am reusit sa adun toate rezultatele de anul trecut. Rog observatii si completari (de ex, Mihaela Taranu la ce club a fost anul trecut?) eventual corectari daca este cazul. Imediat ce am toate datele complete si confirmate, nu este greu sa mai adaug o pagina cu clasamentul individual si pe cluburi. Cat mai repede, sper...

Ca sa nu fiu rau, am facut si clasamentul individual pentru anul 2017. Apare la acelasi link:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... on=1#gid=0

Mihaela
Posts: 53
Joined: Tue Jan 20, 2015 12:16 am
Rang: 5k

Re: Rezultate GO 2017

Postby Mihaela » Sun Apr 15, 2018 7:35 pm

Mihaela Taranu a fost la Cluj anul trecut (apare chiar in EGD, la fiecare participare, clubul jucatorului). Dar ma poti suna, sa ma intrebi daca arde ceva.

dr.Toma
Posts: 75
Joined: Mon Jan 19, 2015 6:16 pm
Location: Braila
Rang: 3d

Re: Rezultate GO 2017

Postby dr.Toma » Tue May 08, 2018 9:53 pm

Acum, cu ultimele completari, am reusit sa pun si clasamentul pe cluburi.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... =405739340

Daca sunt observatii, astept cu interes...


Return to “Nationale”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron